Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la llengua en aigua i gel per dessagnar-la, 3 h.
  2. Després de dessagnar-la, blanquegeu-la començant des d'aigua freda fins a ebullició.
  3. Poseu-la en salmorra i reserveu-la a la nevera 3 h.
  4. Netegeu la salmorra amb aigua i envaseu-la a 90 ºC; poseu-la en un Ronner a 80 ºC, 4 h.
  5. Quan la llengua estigui cuita, pasteuritzeu-la en aigua amb gel.
  6. Feu-ne porcions de 60 g. Passeu-les per la graella de carbó i marqueu-hi una quadrícula.
  7. Escalfeu les tortillas i poseu-hi la llengua tallada a daus. Salseu-les amb la salsa de tomatillo i amaniu-les amb unes gotes de llima i una cullerada de ceba i de coriandre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: