Preparació
- Poseu un raig d'oli d'oliva en el tagín i afegiu-hi la ceba tallada a trossos grans. Deixeu que se sofregeixi a foc mitjà uns minuts.
- Incorporeu-hi totes les espècies seques, excepte el safrà. Doneu-hi un parell de voltes i afegiu-hi la carn de xai tallada a trossos (jo he fet daus de la mida d'un mos).
- Piqueu el safrà en un morter i aboqueu-lo sobre les 2 cullerades d'aigua bullent. Deixeu que infusioni un parell de minuts i afegiu-lo al guisat.
- Assaoneu la carn amb un bon pessic de sal i pebre. Afegiu aigua fins just cobrir la carn i deixeu que cogui tapat a foc molt lent durant 1 h i 30 min.
- Passat el temps, afegiu-hi les pastanagues i els naps pelats i tallats a daus i deixeu que tot cogui tapat 20 min més.
- Afegiu-hi els carbassons tallats, tal com veus a la foto, i deixeu que cogui tapat 15 min més.
Podeu servir aquest tagín acompanyat d'arròs, cuscús o patates. Resultarà deliciós!