Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu un raig d'oli d'oliva en el tagín i afegiu-hi la ceba tallada a trossos grans. Deixeu que se sofregeixi a foc mitjà uns minuts.
  2. Incorporeu-hi totes les espècies seques, excepte el safrà. Doneu-hi un parell de voltes i afegiu-hi la carn de xai tallada a trossos (jo he fet daus de la mida d'un mos).
  3. Piqueu el safrà en un morter i aboqueu-lo sobre les 2 cullerades d'aigua bullent. Deixeu que infusioni un parell de minuts i afegiu-lo al guisat.
  4. Assaoneu la carn amb un bon pessic de sal i pebre. Afegiu aigua fins just cobrir la carn i deixeu que cogui tapat a foc molt lent durant 1 h i 30 min.
  5. Passat el temps, afegiu-hi les pastanagues i els naps pelats i tallats a daus i deixeu que tot cogui tapat 20 min més.
  6. Afegiu-hi els carbassons tallats, tal com veus a la foto, i deixeu que cogui tapat 15 min més.

Podeu servir aquest tagín acompanyat d'arròs, cuscús o patates. Resultarà deliciós!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19-20 mai

XI Arrels del Vi

La fira vitivinícola Arrels del Vi compta amb la presència de 25 cellers de la DO Empordà i un celler...

20 mai

Vins i Sons 2018

L'Associació de Vins de la Vall del Riu Corb celebra un cicle de concerts vermut que tenen lloc en diversos...

27 abr - 20 mai

Ganxotapes de Primavera 2018

Del 27 d’abril al 20 de maig, Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) celebra una de les activitats...

16 feb - 21 mai

Beehave a la Fundació Miró

No és cap secret que la desaparició de les abelles suposaria un autèntic cataclisme per al nostre planeta,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto