Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les taronges a rodanxes fines, d’uns 4 mm de gruix.
  2. Blanquegeu-les per treure’n l’amargor: poseu-les en un cassó cobertes d’aigua freda i feu que arrenqui el bull. Tireu l’aigua i repetiu l’operació tres vegades.
  3. Al mateix cassó, poseu el sucre i l’aigua. Quan arrenqui el bull, incorporeu-hi les rodanxes de taronja. Bulliu-ho a foc lent 1 h.
  4. Aparteu-ho del foc, deixeu-ho refredar i reserveu les rodanxes de taronja dins el mateix almívar de cocció.
  5. Escorreu les rodanxes de taronja sobre paper absorbent.
  6. Foneu les dues xocolates juntes. Banyeu-hi les rodanxes d’una en una, submergint-les dins la xocolata. Deixeu-les assecar sobre paper de forn.
  7. Reserveu-les a la nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada 253

ESPECIAL PANARRES! EL MÈTODE INFAL·LIBLE PER FER PA A CASA

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Artur Martínez

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto