Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les taronges a rodanxes fines, d’uns 4 mm de gruix.
  2. Blanquegeu-les per treure’n l’amargor: poseu-les en un cassó cobertes d’aigua freda i feu que arrenqui el bull. Tireu l’aigua i repetiu l’operació tres vegades.
  3. Al mateix cassó, poseu el sucre i l’aigua. Quan arrenqui el bull, incorporeu-hi les rodanxes de taronja. Bulliu-ho a foc lent 1 h.
  4. Aparteu-ho del foc, deixeu-ho refredar i reserveu les rodanxes de taronja dins el mateix almívar de cocció.
  5. Escorreu les rodanxes de taronja sobre paper absorbent.
  6. Foneu les dues xocolates juntes. Banyeu-hi les rodanxes d’una en una, submergint-les dins la xocolata. Deixeu-les assecar sobre paper de forn.
  7. Reserveu-les a la nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: