Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Traieu la pela de les llimones i espremeu-les. Talleu les fruites de la passió per la meitat i retireu-ne les llavors i el suc. Renteu la poma i talleu-la a daus. Talleu les vieires també a daus d'uns 0,5 cm.
  2. En un bol, barregeu-hi els daus de poma i de vieires, la pela i el suc de llimona, les fruites de la passió, el cibulet picat i l'oli. Salpebreu-ho.
  3. Repartiu el tàrtar de vieires en 4 plats o 4 bols. Decoreu cada tàrtar amb 2 flors de Tête de Moine AOP i acompanyeu-ho amb llesques de pa torrat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: