Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Retireu les fulles de les pinyes i renteu-les molt bé, refregant- ne tots els racons.
  2. Peleu les pinyes procurant que quedi part de la fruita enganxada a la pela. Reserveu la polpa per consumir-la per postres o per a altres elaboracions.
  3. En un bol gros i alt, poseu la pela de les pinyes amb tots els altres ingredients i mescleu-ho molt bé.
  4. Tapeu-ho amb una tela neta i deixeu-ho a temperatura ambient en un lloc fresc i sec. Conforme vagin passant els dies, s’hi anirà fent una petita escuma blanca a la superfície, a causa de la fermentació. Remeneu-ho un cop al dia i deixeu que fermenti 4-5 dies.
  5. El resultat és un sabor de fermentació subtil i agradable, amb una sensació d’agulla i una petita picor a la llengua. Si ens passem massa dies fermentant-ho, es farà molt àcid i no serà òptim per consumir-ho.
  6. Serviu-ho molt fred amb una mica de gel. (A Mèxic és una beguda que s’ofereix a la canalla).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: