Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Retireu les fulles de les pinyes i renteu-les molt bé, refregant- ne tots els racons.
  2. Peleu les pinyes procurant que quedi part de la fruita enganxada a la pela. Reserveu la polpa per consumir-la per postres o per a altres elaboracions.
  3. En un bol gros i alt, poseu la pela de les pinyes amb tots els altres ingredients i mescleu-ho molt bé.
  4. Tapeu-ho amb una tela neta i deixeu-ho a temperatura ambient en un lloc fresc i sec. Conforme vagin passant els dies, s’hi anirà fent una petita escuma blanca a la superfície, a causa de la fermentació. Remeneu-ho un cop al dia i deixeu que fermenti 4-5 dies.
  5. El resultat és un sabor de fermentació subtil i agradable, amb una sensació d’agulla i una petita picor a la llengua. Si ens passem massa dies fermentant-ho, es farà molt àcid i no serà òptim per consumir-ho.
  6. Serviu-ho molt fred amb una mica de gel. (A Mèxic és una beguda que s’ofereix a la canalla).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

04 abr

5a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

Voleu conèixer les possibilitats culinàries que ofereixen aquelles plantes que comunament s'anomenen...

05-06 abr

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

05 mar - 13 abr

11es Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

Voleu disfrutar d'una oferta gastronòmica de proximitat? Les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i...

05 mar - 13 abr

11es Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

Voleu disfrutar d'una oferta gastronòmica de proximitat? Les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i...

Portada 238

ENROTLLA'T! RECEPTES RECARGOLADES, PERÒ FÀCILS

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Jérôme Quilbeuf i Rie Yasui

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto