Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu el fetge de venes i tel, salpebreu-lo, afegiu-hi el moscatell i doneu forma a la terrina fent paquets individuals de 80 g.
  2. Poseu-los a coure 12 min a 43 ºC. Refredeu-ho amb aigua i gel i reserveu-ho.
  3. Muntatge: talleu la terrina a rodelles i caramel·litzeu-les amb sucre i la pala calenta. Acompanyeu-les amb la reducció de vinagre i les fruites (puré de mango, gerds, maduixa, poma verda, etc.) i una mica de pa torrat. Acabeu el plat amb un raig d’oli i escates de sal.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: