Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu una olla al foc amb aigua a bullir.
  2. Hidrateu les fulles de gelatina amb aigua freda.
  3. Quan l’aigua arrenqui el bull, escaldeu-hi les fulles d’enciam. Refresqueu-les en aigua i gel i poseu-les al damunt d’un paper absorbent. Folreu un motlle de 0,5 kg de capacitat amb les fulles d’enciam.
  4. A la mateixa olla, poseu la ceba, la pastanaga tallada i les llenties. Deixeu-ho coure a foc suau 20 min.
  5. Escorreu les llenties. Peseu 400 g de llenties i 200 g del suc de la cocció.
  6. En el suc encara calent, desfeu les fulles de gelatina i afegiu-hi les llenties cuites, poseu-ho a punt de sal i ompliu el recipient folrat amb les fulles d’enciam amb la barreja: poseu-hi un dit de llenties i una capa de pernil cuit, un dit de llenties i una capa de pernil cuit, i acabeu-ho amb llenties. Deixeu-ho refredar 6 h a la nevera.
  7. Amb molta cura, feu llesques de la terrina, d’1 cm de gruix.
  8. Feu una vinagreta amb l’oli, el fetge gras d’ànec, un polsim de sal i el raig de vinagre.
  9. Amaniu la terrina de llenties amb la vinagreta de fetge gras.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 set

'Del cep a la copa' amb la Família Torres

La Família Torres organitza un seguit d'activitats relacionades amb la verema per tal de donar a conèixer...

20-22 set

XVI Fira de l'Ametlla

L'ametlla ha guanyat certa popularitat amb el temps, i és que el seu preu no canvia gaire, han aparegut noves...

20-22 set

Born Street Food

Amb el tret de sortida de les Festes de la Mercè, torna el Born Street Food, el festival 'foodie' per excel·lència...

21-22 set

Fira de la Figa 2019

El municipi segrianenc d'Alguaire destaca pel seu conreu de figues, concretament de la varietat coll de dama. Tot...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto