Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu una olla al foc amb aigua a bullir.
  2. Hidrateu les fulles de gelatina amb aigua freda.
  3. Quan l’aigua arrenqui el bull, escaldeu-hi les fulles d’enciam. Refresqueu-les en aigua i gel i poseu-les al damunt d’un paper absorbent. Folreu un motlle de 0,5 kg de capacitat amb les fulles d’enciam.
  4. A la mateixa olla, poseu la ceba, la pastanaga tallada i les llenties. Deixeu-ho coure a foc suau 20 min.
  5. Escorreu les llenties. Peseu 400 g de llenties i 200 g del suc de la cocció.
  6. En el suc encara calent, desfeu les fulles de gelatina i afegiu-hi les llenties cuites, poseu-ho a punt de sal i ompliu el recipient folrat amb les fulles d’enciam amb la barreja: poseu-hi un dit de llenties i una capa de pernil cuit, un dit de llenties i una capa de pernil cuit, i acabeu-ho amb llenties. Deixeu-ho refredar 6 h a la nevera.
  7. Amb molta cura, feu llesques de la terrina, d’1 cm de gruix.
  8. Feu una vinagreta amb l’oli, el fetge gras d’ànec, un polsim de sal i el raig de vinagre.
  9. Amaniu la terrina de llenties amb la vinagreta de fetge gras.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

14-16 feb

Jornades de Peix i de Sa Perdiu 2020

Menorca celebra, al febrer, dues jornades gastronòmiques que són l’excusa ideal per acostar-vos...

16 feb

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

17 feb

Viatge gastronòmic per la Xina i el Japó Nou 2020

Els dilluns 10, 17, 24 i 2 de març es durà a terme un conjunt de tallers de cuina asiàtica. A càrrec...

17 feb

Taller 'Pop roquer i pop blanc'

El dilluns 17 de febrer, de 18.30 a 21.30 h, es farà un taller sobre el pop, un dels animals marins més...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto