Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’escabetx: en una cassola amb oli, daureu l’all, els grans de pebre, la farigola i el llorer. Mulleu-ho amb el vi i feu-ho reduir.
  2. Salteu les verdures per separat. Afegiu-les al sofregit amb el pebre vermell. Ja fora del foc, afegiu-hi la soja i remeneu-ho.
  3. Marqueu, a la planxa, la tonyina salpebrada, amb oli; que quedi una mica crua.
  4. Poseu l’escabetx al centre i la tonyina a sobre, amb porradell picat.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: