Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al crumble: en un recipient, barregeu la mantega amb la farina, l’ametlla en pols i el sucre. Barregeu-ho bé fins a obtenir una massa farinosa, amb la textura de la sorra de la platja.
  2. Enforneu la massa a 180 ºC, durant 20 min, remenant-la de tant en tant, fins que es torri de manera homogènia.
  3. Traieu-la del forn, deixeu-la refredar i reserveu-la.
  4. Mentrestant, en un recipient o al got de la batedora, poseu el foie fresc net de venes i afegiu-hi una mica de sal i el sucre.
  5. A poc a poc, aboqueu-hi l’aigua bullent sense deixar de triturar-ho amb la batedora, fins a obtenir una crema espessa, llisa i homogènia.  
  6. Afegiu-hi l’ametlla a trossets i barregeu-ho bé amb una cullera.
  7. Disposeu la crema en un motlle rectangular i deixeu-la refredar fins que se solidifiqui.
  8. Talleu daus de torró de foie i serviu-los sobre una cullerada de crumble. Acabeu-ho amb una mica de caviar de gerds.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto