Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al crumble: en un recipient, barregeu la mantega amb la farina, l’ametlla en pols i el sucre. Barregeu-ho bé fins a obtenir una massa farinosa, amb la textura de la sorra de la platja.
  2. Enforneu la massa a 180 ºC, durant 20 min, remenant-la de tant en tant, fins que es torri de manera homogènia.
  3. Traieu-la del forn, deixeu-la refredar i reserveu-la.
  4. Mentrestant, en un recipient o al got de la batedora, poseu el foie fresc net de venes i afegiu-hi una mica de sal i el sucre.
  5. A poc a poc, aboqueu-hi l’aigua bullent sense deixar de triturar-ho amb la batedora, fins a obtenir una crema espessa, llisa i homogènia.  
  6. Afegiu-hi l’ametlla a trossets i barregeu-ho bé amb una cullera.
  7. Disposeu la crema en un motlle rectangular i deixeu-la refredar fins que se solidifiqui.
  8. Talleu daus de torró de foie i serviu-los sobre una cullerada de crumble. Acabeu-ho amb una mica de caviar de gerds.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: