Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu la ceba i l’all menuts.
  2. Retireu el copoll i les llavors dels pebrots i feu-los a tires longitudinals fines.
  3. Talleu l’albergínia —sense pelar— a daus mitjans.
  4. Ratlleu el formatge.
  5. Poseu una mica d’oli d’oliva a la paella i afegiu-hi totes les verdures; coeu-les 15 min, primer a foc viu i després suau.
  6. Al final, quan apagueu el foc, incorporeu-hi les anxoves picades i barregeu-ho.
  7. Bateu els ous en un bol i afegiu-hi el formatge ratllat i un grapat de fulles d’alfàbrega picades. Salpebreu-ho.
  8. Barregeu les verdures amb els ous batuts i torneu-ho a la paella, per fer una truita convencional; gireu-la a mitja cocció. Poseu-la en un plat i deixeu-la refredar.
  9. Talleu la truita a quadrats i poseu-los sobre una llesca fina de pa torrada i fregada, si voleu, amb un gra d’all.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto