Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu la cua per les seccions de la columna vertebral per evitar els esquerdills. En una safata que pugui anar al forn, poseu la cua, la ceba tallada a tires fines, els tomàquets, els alls, el llorer, l’oli i el llard, i rostiu-ho. Quan agafi color, aboqueu-hi el vi i el conyac i flamegeu-ho. 
  2. Deixateu la farina amb l’aigua i afegiu-la a la cua. Deixeu-ho coure 2 h a 200 ºC, fins que sigui ben tova. 
  3. Quan sigui cuita, separeu la cua de la salsa. 
  4. Passeu la salsa per un colador xinès i afegiu-hi la tòfona. 
  5. Deixeu refredar la cua i desosseu-la. 
  6. Bulliu els peus de porc, desosseu-los i talleu-los a talls petits. 
  7. Barregeu la carn de la cua amb els peus. Col·loqueu-ho tot en uns motlles cilíndrics ben atapeïts. 
  8. Per a l’acompanyament: talleu les patates en tires molt primes. Agafeu un joc de coladors per fer patates palla i poseu les patates entre colador i colador en una paella al foc. Quan siguin ben rosses traieu els coladors del foc i us quedarà un niu de patates palla. 
  9. En una paella al foc, salteu els ceps amb all i julivert. Escorreu-los i passeu-los pel túrmix. Afegiu-hi la nata salada. Amb aquesta preparació farciu el niu de patata. 
  10. Fregiu els naps, poseu-los al forn i reserveu-los. 
  11. Poseu en un plat els cilindres, el niu de patates palla farcit de ceps i nata, i els naps i l’herba dels canonges.

Més receptes amb Carn

Gall de sant pere a la planxa Sense
gluten

Gall de Sant Pere a la planxa

Per Roberto Pérez

30 minuts

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jul

VIII Nit d'Estrelles al celler de la família Torres

Una de les experiències singulars que ofereix el celler de la Família Torres al Penedès durant aquest...

21 jul

XVI Festival de Música a la Vinyes

El 22 de juny i el 21 i el 28 de juliol, Subirats (Alt Penedès) acull el XVI Festival de Música a les...

21 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

21 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto