Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu la cua per les seccions de la columna vertebral per evitar els esquerdills. En una safata que pugui anar al forn, poseu la cua, la ceba tallada a tires fines, els tomàquets, els alls, el llorer, l’oli i el llard, i rostiu-ho. Quan agafi color, aboqueu-hi el vi i el conyac i flamegeu-ho. 
  2. Deixateu la farina amb l’aigua i afegiu-la a la cua. Deixeu-ho coure 2 h a 200 ºC, fins que sigui ben tova. 
  3. Quan sigui cuita, separeu la cua de la salsa. 
  4. Passeu la salsa per un colador xinès i afegiu-hi la tòfona. 
  5. Deixeu refredar la cua i desosseu-la. 
  6. Bulliu els peus de porc, desosseu-los i talleu-los a talls petits. 
  7. Barregeu la carn de la cua amb els peus. Col·loqueu-ho tot en uns motlles cilíndrics ben atapeïts. 
  8. Per a l’acompanyament: talleu les patates en tires molt primes. Agafeu un joc de coladors per fer patates palla i poseu les patates entre colador i colador en una paella al foc. Quan siguin ben rosses traieu els coladors del foc i us quedarà un niu de patates palla. 
  9. En una paella al foc, salteu els ceps amb all i julivert. Escorreu-los i passeu-los pel túrmix. Afegiu-hi la nata salada. Amb aquesta preparació farciu el niu de patata. 
  10. Fregiu els naps, poseu-los al forn i reserveu-los. 
  11. Poseu en un plat els cilindres, el niu de patates palla farcit de ceps i nata, i els naps i l’herba dels canonges.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

28 jun

Classe Magistral amb el xef Xavier Franco

L'empresa d'estris de cuina Le Creuset i Yurbban Passage Hotel & Spa estrenen l'espai gastronòmic 'Kitchen...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto