Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu la cua per les seccions de la columna vertebral per evitar els esquerdills. En una safata que pugui anar al forn, poseu la cua, la ceba tallada a tires fines, els tomàquets, els alls, el llorer, l’oli i el llard, i rostiu-ho. Quan agafi color, aboqueu-hi el vi i el conyac i flamegeu-ho. 
  2. Deixateu la farina amb l’aigua i afegiu-la a la cua. Deixeu-ho coure 2 h a 200 ºC, fins que sigui ben tova. 
  3. Quan sigui cuita, separeu la cua de la salsa. 
  4. Passeu la salsa per un colador xinès i afegiu-hi la tòfona. 
  5. Deixeu refredar la cua i desosseu-la. 
  6. Bulliu els peus de porc, desosseu-los i talleu-los a talls petits. 
  7. Barregeu la carn de la cua amb els peus. Col·loqueu-ho tot en uns motlles cilíndrics ben atapeïts. 
  8. Per a l’acompanyament: talleu les patates en tires molt primes. Agafeu un joc de coladors per fer patates palla i poseu les patates entre colador i colador en una paella al foc. Quan siguin ben rosses traieu els coladors del foc i us quedarà un niu de patates palla. 
  9. En una paella al foc, salteu els ceps amb all i julivert. Escorreu-los i passeu-los pel túrmix. Afegiu-hi la nata salada. Amb aquesta preparació farciu el niu de patata. 
  10. Fregiu els naps, poseu-los al forn i reserveu-los. 
  11. Poseu en un plat els cilindres, el niu de patates palla farcit de ceps i nata, i els naps i l’herba dels canonges.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 set

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

22 set

La Verema del Cava 2018

Amb l’arribada de la verema, onze cellers del Cava s’han unit sota la coordinació de l’Institut...

23 set

Tasta el Masnou

Tasta el Masnou és una activitat experiencial complementària a l’itinerari guiat 'El Masnou, terra...

17-23 set

Hotels amb DO

Del 17 al 23 de setembre, 21 hotels emblemàtics i amb història de Barcelona ofereixen, per setè...

Portada Cuina 219

HAMBURGUESA: ENS DEIXEM CAURE EN LA TEMPTACIÓ CÀRNIA

  • Un passeig per Formentera
  • Veïns del bo i millor del Parc Agrari

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto