Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Daureu les galtes en una cassola amb oli i retireu-ho.
  2. A la mateixa cassola, sofregiu-hi tallats a daus la ceba, l’all, el porro, els tomàquets i les herbes aromàtiques. Mulleu-ho amb el vi ranci i el porto i reduïu-ho fins que sigui sec, mulleu amb el brou de vedella. Reduïu-ho al 50 %.
  3. Introduïu les galtes, salades, a la salsa ja colada i deixeu-ho coure tapat de 2 a 4 hores, segons la mida, a foc molt lent.
  4. Confiteu els albercocs durant 10 minuts en un almívar fet de sucre i aigua. Retireu l’almívar i afegiu-hi una mica del suc de la cocció de la vedella, i deixeu-ho reduir fins que quedin acaramel·lats.
  5. Afegiu-hi uns daus de pa de pagès pintats amb oli de farigola (infusioneu oli d’oliva amb unes branques de farigola) i torrats. Empolvoreu-ho amb julivert picat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: