Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Per començar un bon àpat res millor que combinar la frescor del cava rosat amb els envinagrats seitons. Tot sobre un ventall untat amb olivada. Maridatge ideal amb un contrast dolç i fresc a la vegada.

Preparació

  1. Unteu una fina capa d’olivada sobre el ventall.
  2. Seguidament, poseu-hi el seitó embolicat.
  3. Per últim, amaniu-ho amb una barreja d’olivada i oli d’oliva.
  4. Acompanyeu-ho amb una copa de cava rosat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: