Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escaldeu els tomàquets. Refredeu-los en aigua i gel. Traieu-ne les llavors i piqueu-los. Piqueu també l’escalunya i l’all i sofregiu-ho tot afegint-hi els tomàquets. Deixeu-ho confitar a poc a poc.
  2. Ratlleu la molla de pa barrejant-hi la farigola i el romaní. Piqueu el pernil i barregeu-lo amb el sofregit de tomàquet, que haureu escorregut.
  3. Poseu una cullerada de sofregit a sobre de cada vieira i la molla de pa. Enceneu el forn en la posició de gratinar durant 5 min. Emplateu-ho i amaniu-ho amb un raig d’oli.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: