Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Com sempre que feu servir els fogons, demaneu ajuda a un adult per fregir els alls pelats i el bitxo en l’oli, a foc lent. Quan els alls agafin un to torrat (mai negre), retireu-los ràpidament. Descarteu els alls i el bitxo.
  2. Poseu el bacallà en una cassola amb la pell cap avall, cobert amb aigua, una fulla de llorer i uns quants grans de pebre. Coeu-ho 5 min, des del moment que comenci a bullir.
  3. Traieu el bacallà de l’aigua. Quan s’hagi refredat una mica, retireu la pell i les espines que li quedin i poseu-lo al vas del túrmix.
  4. Escalfeu la nata un segons al microones.
  5. A mesura que bateu el bacallà amb el túrmix, aneu-hi abocant l’oli perfumat d’alls i bitxo i la natat calenta. El resultat ha de tenir textura de crema. Aquest pas és millor que el faci un adult.
  6. Torreu els pinyons en una paella o al forn.
  7. Farciu els vol-au-vents amb la brandada de bacallà, coroneu-los amb pinyons torrats i acabeu-ho amb pebre vermell en pols.

El consell

  • Ens podem menjar aquests vol-au-vents calents o freds. Si els preferim calents, simplement els hem de farcir amb la brandada calenta.
  • Si no us agrada gens el picant, feu l’oli perfumat només amb all (sense el bitxo).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: