Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu l'all pelat i el julivert rentat, i amb un parell de cullerades d'oli cobriu la carn de xai trossejada a daus. Que reposi uns 20 min.
  2. En una cassola amb oli daureu la carn prèviament enfarinada. Reserveu-la.
  3. Afegiu a aquest oli la ceba picada, una mica de sal i ofegueu-ho uns 10 min.
  4. Afegiu-hi el llorer, la pastanaga pelada rentada i trossejada a rodanxes i als 5 min, fora del foc, incorporeu-hi el pebre vermell. Remeneu-ho bé.
  5. Novament al foc, incorporeu-hi la carn reservada, el vi i als 5 min aboqueu-hi el Caldo Natural de Carn Aneto, mig tapeu la cassola i deixeu-ho coure uns 60 min.
  6. Rectifiqueu-ho de sal i pebre i afegiu-hi els pèsols. Deixeu-ho al foc 10 min més.
  7. Mentrestant  peleu, renteu i talleu les patates a dauets i fregiu-los en una paella amb oli calent. Incorporeu-les al guisat abans de servir-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: