Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu a coure les espatlles al forn (170 ºC durant 4 h) fins que la carn quedi ben melosa. Després, desosseu-les i reserveu-ne els ossos.
  2. Per a la gelatina de llet d’ovella: escalfeu la llet d’ovella amb la farigola. A continuació, afegiu-hi l’agar-agar i porteu-ho a ebullició. Coleu-ho i refredeu-ho en un motlle d’alumini de 20 x 30 cm.
  3. Per a la salsa: rostiu al forn els ossos de l’espatlla, els braons, la ceba tallada a la juliana i la pastanaga a rodelles amb un raig d’oli d’oliva a 190 ºC durant 1 h. Tot seguit, poseu-ho a bullir amb 1 l d’aigua. Reduïu-ho. A continuació, coleu-ho i rectifiqueu-ho de sal.
  4. Muntatge: disposeu un tall de xai cruixent; al costat, un rectangle de 2 x 6 cm de gelatina de llet d’ovella, i salseu-ho amb la salsa de xai.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto