Troba la teva recepta

Preparació

  1. Feu un puré amb els cigrons bullits escorreguts, un gra d’all, una mica de curri i un raig d’oli. 
  2. Talleu el xai en quatre trossos, daureu-los al forn i poseu-los en una safata, juntament amb la cabeça d’alls restant, la ceba i els tomàquets. Coeu-ho al forn 1 h 30 min a 150 ºC. 
  3. A mitja cocció afegiu-hi el llorer, la farigola i un raig de vi. Traieu la carn i reserveu-la. 
  4. Coleu tots els sucs de la cocció del xai i reduïu-los per aconseguir una salsa. Afegiu-hi una mica de curri i el pebre vermell.
  5. Muntatge: salteu els espinacs, poseu-los al mig del plat i, al costat, una mica de puré de cigrons. Per sobre hi anirà el xai calent al forn i, finalment, la salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-21 gen

Festa de Sant Sebastià 2019

La Festa de Sant Sebastià és una tradició molt arrelada al Pont de Suert. Els bons àpats protagonitzen...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto