Troba la teva recepta

Preparació

  1. Feu un puré amb els cigrons bullits escorreguts, un gra d’all, una mica de curri i un raig d’oli. 
  2. Talleu el xai en quatre trossos, daureu-los al forn i poseu-los en una safata, juntament amb la cabeça d’alls restant, la ceba i els tomàquets. Coeu-ho al forn 1 h 30 min a 150 ºC. 
  3. A mitja cocció afegiu-hi el llorer, la farigola i un raig de vi. Traieu la carn i reserveu-la. 
  4. Coleu tots els sucs de la cocció del xai i reduïu-los per aconseguir una salsa. Afegiu-hi una mica de curri i el pebre vermell.
  5. Muntatge: salteu els espinacs, poseu-los al mig del plat i, al costat, una mica de puré de cigrons. Per sobre hi anirà el xai calent al forn i, finalment, la salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

09 des

Tallers de dolços de Nadal

Poques persones gaudeixen més de les festes de Nadal que els més petits de casa. A l’emoció...

11 nov - 09 des

Diada i Jornades del Llagostí 2018

De l’11 de novembre al 9 de desembre se celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques...

22 nov - 09 des

QuintoTapa Corbera de Llobregat 2018

Els del QuintoTapa aterren per primera vegada a Corbera de Llobregat! Per tirar endavant la iniciativa, l’Ajuntament...

16 nov - 09 des

Jornades Gastronòmiques dels Ranxets 2018 a Torredembarra

Tornen un altre cop les Jornades Gastronòmiques dels Ranxets a Torredembarra. Enguany, 14 restaurants participen...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto