Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escaldeu les nyores. Torreu o fregiu el pa, al gust. Si el torreu, us quedarà un plat més lleuger i digestiu. Deixeu les llesques remullant en vinagre i reserveu-les.
  2. Trinxeu en un morter les ametlles, les avellanes, les nyores, l’all i un parell de seitons dessalats. Afegiu-hi les llesques de pa, corregiu-ho de sal i vinagre i, si el voleu una mica picant, poseu-hi el bitxo. Aneu-ho lligant tot amb oli d’oliva verge.
  3. Netegeu i trossegeu dues escaroles i barregeu-les amb la tonyina i el bacallà esqueixats, amb els dos seitons restants i amb les olives. Repartiu els ingredients, de manera que tots els comensals puguin tastar una mica de tot i salseu-ho al final, just abans de servir-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: