Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escaliveu els tomacons, la ceba i els alls. Escaldeu la nyora i peleu-la. Fregiu la llesca de pa i reserveu-la.
  2. Trinxeu les ametlles i les avellanes al morter i saleu la barreja al gust. Un cop s’hagi format una pasta fina, afegiu-hi la ceba, la nyora, el pa fregit, els dos tipus de pebre vermell i una miqueta de pebre negre. Si voleu un toc picant, podeu afegir mig bitxo en aquest punt de la preparació. Un cop mesclats bé aquests ingredients, incorporeu-hi els alls i els tomacons.
  3. Titureu-ho tot bé i completeu la salsa amb oli i vinagre al gust.
  4. Deixeu reposar la salsa a la nevera, ben barrejada amb les escaroles. Serviu el plat amb bacallà, la tonyina, l’anxova i les olives arbequines.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: