Preparació
- Talleu la falda del xai a trossos petits, seguint el sentit dels ossos del costellam.
- Poseu les espècies i la sal en un bol i afegiu-hi 100 ml d'aigua. Barregeu-ho bé.
- Poseu en un bol la carn ja tallada i tireu-hi l'adob. Barregeu-ho bé i guardeu-ho a la nevera ben tapat durant 48 h (si aneu amb presses, el podeu deixar un mínim de 4 h).
- Poseu els trossos de carn en una safata i enforneu-los 20 min a 200 ºC, escalfor a dalt i a baix. No cal que hi poseu oli, ja que la carn ja conté prou greix. Els trossos de carn han de quedar ben torradets. Si ho creieu necessari, podeu coure-ho algun minut més.
- En treure'ls del forn, poseu els 'xurrasquitos' sobre paper de cuina per absorbir l'excés de greix.
- Podeu servir aquests 'xurrasquitos' amb una amanida d'acompanyament o amb unes patates fregides, que, al cap i a la fi, un dia és un dia!