Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu la falda del xai a trossos petits, seguint el sentit dels ossos del costellam.
  2. Poseu les espècies i la sal en un bol i afegiu-hi 100 ml d'aigua. Barregeu-ho bé.
  3. Poseu en un bol la carn ja tallada i tireu-hi l'adob. Barregeu-ho bé i guardeu-ho a la nevera ben tapat durant 48 h (si aneu amb presses, el podeu deixar un mínim de 4 h).
  4. Poseu els trossos de carn en una safata i enforneu-los 20 min a 200 ºC, escalfor a dalt i a baix. No cal que hi poseu oli, ja que la carn ja conté prou greix. Els trossos de carn han de quedar ben torradets. Si ho creieu necessari, podeu coure-ho algun minut més.
  5. En treure'ls del forn, poseu els 'xurrasquitos' sobre paper de cuina per absorbir l'excés de greix.
  6. Podeu servir aquests 'xurrasquitos' amb una amanida d'acompanyament o amb unes patates fregides, que, al cap i a la fi, un dia és un dia!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 mai

Fonaments de la cuina: fruites i verdures

Amb la primavera arriben les fruites més vermelloses i amb més antioxidants: maduixes, cireres, albercocs,...

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto