
Enciam: Amb els plats més refrescants
Mercat
Mongeta Perona
D'arrel Populistes
Mercat
Espàrrec de Bosc
Escassa Exquisidesa
Mercat
Guatlla
L'au menys calòrica
Mercat
Nectarina
Polpa dolça i deliciosa
Genis del foc
Ramon Freixa
Passió per la cuina
De la ma del seu pare va entrar el món de la cuina. Ara amb 31 anys, Ramon Freixa ha convertit el seu restaurant en un dels exponents de la cuina d'autor de la ciutat de Barcelona.
De cru a cuit
Enciam
El verd més natural
Res millor que unes fulles d'enciam per refrescar els teus plats d'estiu. Rica en vitamines i baixa en calories, aquesta verdura permet atractives preparacions, més enllà de les sempre delicioses amanides.
Proposta del mes
Llibres (de cuina) Essencials.
Un repàs pels receptaris que han marcat la gastronomia catalana.
Igual com és impossible entendre la llngua catalana sense aportacions de ramon llull, tampoc no s'explica la nosta cuina sense un seguit de receptaris que han actuat d'autètiques autoritats. Des de l'edat mitjana, les recpetes i els consells d'aquests llibres han enriquit el nostre patrimoni culinari tradicional.
Món Sucre
Aperitius Dolços
Un pica-pica diferent
Estem habituats que als còctels s'hi serveixin delícies salades, però hi ha molt bpnes opcions dolces que poden ser ben temptadores en els vostres bufets. Seguidament us en donem algunes idees.
Celler
Bons, Barats i Refrescants
Els experts ens recomanen vins interessants per sis euros
Amb l'arribada del bon temps, se'ns desperten les ganes de bere vins fresquets. Hem demanat a diversos experts que ens recomanin vins de qualitat a bon preu. El resultat és una interessant llista de vins amb una estreta relació qualitat i preu. A més, en la secció Gran Reserva us proposem una tria de grappes italianes.
Gran Reserva
Grappes italianes
Destil.lats de raïm d'elevada graduació.
Destinacions amb gust
Vinaròs
Els sabors del mar
Aquesta ciutat castellonenca és, per sobre de tot, una vila oberta al mar. La nostra col.laboradora Tana Collados ens explica una jornada a Vinaròs, amb el músic Carles Santos d'ambaixador, per veure com es pesquen els preuats llagostins del Baix Maestrat. (Text: Tana Collados. Fotografies: Rosina ramírez i Pere Pascual. Miguel Ángel Gómez).