
Formatges italians. Receptes inèdites. Tria de varietats. On comprar-los
Mercat / Al cistell
Arròs integral
Un cereal ric en vitamines
Mercat / Al cistell
Bufat del Vendrell
Una especialitat ben dolça
Mercat / Al cistell
Carxofa
L'hortalissa més floral
Mercat / Al cistell
Secret d'ibèric
Un tall melós al descobert
Mercat / Al cistell
Escamarlà
Un crustaci solitari
Mercat / Al cistell
Formatge feta
L'aportació làctia de Polifem
Mercat / Al cistell
Julivert
El company sense preu de l'all
Mercat / Al cistell
Formatge feta
Un fons de cocció tradicional
Mercat / Adreces gormandes
Italians amb 'gràcia' per endur-se a casa
La pasta fresca artesanal i el formate parmesà són els acords més atractius de la La Chitarra
Mercat / Taula de tast
I sapore d'Itàlia
Viatgem per la república a través dels seus vins
Mercat / Glop a glop
Els reivindicadors del bon xarel.lo
Mas Candí aposta per aqueesta varietat penedesenca
Mercat / Tant de gust
Carn Roia, ramats dels Pirineus
Fogons / Bo i sa
Menú d'abril
La primavera ha esclatat als fogons del restaurant Sant Pau en plats que evoquen les festes i els paisatges d'aquest mes
Fogons
Formatges italians
Més enllà de la pasta, Itàlia és un territori gastronòmic privilegiat. Us proposem fer una ruta làctia i culinària entre els Alps i l'illa de Sicília per descobrir els més de tres-cents tipus de formatges que s'hi elaboren.
Fogons
El retorn de la carmanyola
És la companyia inseparable de molts treballadors que se l'emporten per dinar a la feina. Les presses, el poc temps per menjar durant la jornada laboral i la necessitat d'estalviar han fet tornar la cuina tradicional i el menjar fet a casa a la dieta diària.
Fogons / I per postres...
Nèctar dolç
La mel és la gran protagonista e les tres propostes de Jordi Roca. Unes postres originals i senzilles, però sobretot dolces.
Sortim / Genis del foc
Dolors Abad
Molí dels Fanals
El caliu de la brasa i els plats de cassola d'aquesta cuinera autodidacta omplen d'escalfor una borda típica situada en un entorn privilegiat de les muntanyes andorranes. Autòctons i visitants no deixen passar l'oportunitat de degustar les receptes més casolanes del Molí, com tampoc ningú no pot resistir-se al carret de les postres... L'escapada paga ben bé la pena.
Sortim
La revolució dels estris
Els nous 'gadgets' que els últims anys han canviat la manera de cuinar i han provocat adhesions incondicionals entre els usuaris
Sortim / Restaurants
L'Horta
La cuina suggeridora de l'empordanet
Sortim / Espai dels lectors
L'almadroc medieval
Pep Nogué, el nostre assessor culinar, ens revela els secrets per triomfar als fogons
Opinió / Petit fours
La pastisseria que torna
Cal seguir l'exemple dels nous flequers artesans