Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Revista CUINA

Portada Cuina 118
Cuina núm. 118. Maig 2011

Gerds. La primavera esclata al plat!

En aquest número

Mercat / Al cistell

Cranc de mar

El crustaci dels brous

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Gelatina

Tremolor de colors

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Canyella

L'espècia més saborosa

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Llobarro

El llop de mar més voraç

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Fetge de xai

Un menut de ferro

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Espàrrec verd

Brots d'hortalissa acolorida

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

'Piccalilli'

El condiment vegetal anglosaxó

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Pastís

Licor anisat mediterrani

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Llevat de forner

L'ésser viu de la fermentació

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Kiwi

La grosella de la Xina

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Adreces gormandes

Tastem les baiones selectes al cor d'Olot

Aquesta mena de pernilet comparteix protagonisme amb bulls i botifarres a l'aparador de Can Japot

Clàudia Pujol (text), Enrique Marco (fotografia)

Mercat / Tant de gust

Sucs i conserves ecològics i de Ponent

Ànnia Monreal (text), David del Val (fotografia)

Mercat / Taula de tast

Apostes amb futur

Tres negres aromàtics, un blanc exòtic i un escumós peculiar

Àngel Garcia Petit (text), Casa Bardella (fotografia)

Mercat / Glop a glop

Tota la DO Conca de Barberà en una botiga

Els cellers de la comarca s'apleguen a Poblet

Josep Sucarrats (text)

Fogons / Bo i sa

Menú de maig

Esclat de primavera: calamarsons, bolets de Sant Jordi i flors en un àpat que també reivindica les croquetes

Carme Ruscalleda (receptes i cuina), Becky Lawton (fotografia)

Fogons

Carns exòtiques

Ens posem el salacot d'explorador per endinsar-nos en una aventura atractiva i saborosa. Deixem a casa els prejudicis i tastem les altres carns. Productes llunyans, poc coneguts, però que ens atreuen. És la crida de la selva!

Manel Guirado (text), Dani Lechuga (receptes), AJJ Estudi (fotografia), Dani Muntaner (cuina)

Fogons

Gerds

La fragància dels gerds, delicats i fràgils, ens ha captivat. Assaborim la versatilitat d'aquesta fruita vermella, de sabor agredolç, que s'ha sabut fer un lloc destacat a l'alta cuina.

Marta Carnicero (text), Iker Erauzkin (receptes i cuina), Becky Lawton (fotografia)

Fogons / I per postres...

Fruita taronja

Nespres, prèssecs, albercocs. Tres tons taronges. Tres fruites. Tres finals d'àpat originals i refrescants per a la primavera.

Jordi Roca (receptes i cuina), Becky Lawton (fotografia)

Sortim / Genis del foc

Iolanda Bustos

La Calèndula

"La noia de Girona que cuina amb flors". Una definició que la mateixa xef ens facilita per obrir l'entrevista i que en realitat és sols un apunt per parlar d'una proposta gastronòmica àmplia amb flors, plantes i herbes silvestres basada en els coneixements populars i també en la ciència. El maig, quan la capital del Gironès celebra el Temps de Flors, és un bon mes per conèixer-la.

Xavier Sust (text), Enrique Marco (fotografia)

Sortim / A fons

Blogaires de cuina

Tot just fa un any que estrenàvem el web Cuina.cat. Això ens permetia incorporar un dels fenòmens més consolidats de la xarxa: el dels blogs gastronòmics. Aquests quaderns electrònics han revolucionat la manera de divulgar el coneixement culinari.

Francesc Castro (text), Enrique Marco (fotografia)

Sortim / Restaurants

Mil921

Senzillesa ben elaborada

Carme Gasull (text)

Sortim / Espai dels lectors

Bolets de primavera

Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons

Opinió / Petits fours

L'Hotel Empordà en fa 50

Va ser el primer gran temple de la cuina catalana

Salvador Garcia-Arbós (text)

Receptes

Croquetes de pop, amb patata i col

Carme Ruscalleda

Últims números publicats

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

Portada Cuina 248

SALSES ORIENTALS. EL PODER DE L'UMAMI

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Janina i Xavi Rutia

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto