Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Revista CUINA

Portada 180
Cuina núm. 180. Tardor i hivern 2015

Les millors receptes de tardor i hivern

En aquest número

Entrants

Plats lleugers i evocadors que ens porten a taula els millors fruits de temporada.

Primers

Receptes calentes, amb caliu i de cullera, que us ajudaran a fer minvar les sensacions més gèlides.

Segons

Les preparacions més contundents, saboroses i reconfortants.

Postres

Plats finals per gaudir amb la fruïció que desperten les preparacions dolces i temptadores.

Basar

El bo i millor per viure la tardor i l'hivern més gastronòmics amb una tria de vins de luxe per gaudir de les receptes que us proposem, els llibres més interessants de l'univers culinari i una selecció dels estris imprescindibles que no poden faltar a la cuina.

Guia gormanda

Propostes gastronòmiques per descobrir el territori, productes, productors, botigues i restaurants on trobar i degustar les grans delicadeses culinàries del nostre país.

Receptes

Truita de carxofes amb alls tendres i cremós d'ou

Pastís d'espinacs

Cassola d'ous, tòfona i pernil

'Dips' de mató i 'crudités'

Xips de col

Xips de carxofa amb curri i herbes

Espinacs amb panses, pinyons i mató

Caneló de codonyat amb pera i escarola

Formatge d'ametlles a la crema de pebrot

Endívies farcides de pollastre amb salsa de rocafort

Torrades amb picada d'anxoves, tàperes, ceba, julivert i bitxo

Tàrtar de vieira sobre crema d'alvocat

Pastís de llenties i formatge

Endívies farcides de marisc

Niu d'ànec

Crep de carbassa, alvocat i germinats

Amanida de ventresca de tonyina

Sushi de pastanaga amb xiitake i crema d''umeboshi'

El foie... moniato, carbassa i poma

Sopa d'espigalls i crema de formatge de cabra

Crema de coliflor amb un toc de gingebre

Sopa de bolets i vedella

Nyoquis amb rovellons i salsa d'anacards i julivert

'Noodles' amb crema de gambes i llet de coco

Carxofes confitades amb oli aromatitzat amb cítrics

Bou a la borgonyona servit dins de pasta fullada

Arròs amb camagrocs i farigola

Arròs caldós amb llamàntol

Estofat de mongetes del ganxet, escamarlans i salsa de crustacis

Arròs caldós amb conill i carxofes

Cigrons amb ceps i verdures

Suquet de rap, carbassa, patates, escamarlans i pa d'allioli

Cassoleta tolosana

Garrí al forn amb timbal de patata i api

Bacallà al vapor de sal i herbes fresques

Pollastre estofat amb bolets, vi ranci i fetge de pollastre

Orada a la sal amb barreja d'espècies

Pastís de carbassa amb vainilla

Castanya de Galícia i la fulla amb terra gelada de xocolata

Neula de mousse de torró de Xixona i cafè

Crema de menta amb gelat, Peta Zetas i cruixent de cacau

Croquetes d'arròs amb llet amb crema de torró i taronja

Flam de cafè

Iogurt en pasta fil·lo amb gelea de roses

Pastís de Nadal

Coca de cabell d'àngel i taronja confitada

Pastís Tatin de fruita seca i dessecada

Mousse de nabius i violetes

'Crumble' de cacau, toffee salat, trufa de xocolata negra i sal

Últims números publicats

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: