
Receptes de tardor. Els sabors genuïns de la terra
Mercat / Al cistell
Nou
El cofre de la fruita seca
Mercat / Al cistell
Nouc mam
La salsa de peix vietnamita
Mercat / Al cistell
Vacherin
Formatge Francosuís
Mercat / Al cistell
Carambola
Estrelles dolces i àcides
Mercat / Al cistell
Sal d'all
Un preparat saboritzant
Mercat / Al cistell
Canonge
L'herba 'dolceta' de les amanides
Mercat / Al cistell
Patata ratte
El puré de robuchon
Mercat / Al cistell
Cocotxa
La basca del pil-pil
Mercat / Al cistell
Bleda
L'hortalissa menystinguda
Mercat / Al cistell
Baldana d'arròs
Embotit de matança
Mercat / Adreces gormandes
Una galàxia formatgera a la ciutat de Tarragona
Vins, arrossos, foies, embotits, melmelades, dolços i altres delicadeses s'afegeixen als lactis de Via Vàlia
Mercat / Tant de gust
Paté Mallart
De porc i de l'Anoia
Mercat / Taula de tast
Per a Tots Sants
Propostes que ens poden fer gaudir de la Castanyada
Mercat / Glop a glop
La nova edat d'or de la ratafia catalana
Russet detecta com n'ha repuntat el consum
Fogons / Bo i sa
Menú de novembre
Encetem el mes amb la festa de Tots Sants i Carme Ruscalleda la celebra a la seva manera, amb un menú que l'evoca
Fogons
Llonganissa, curada d'espants
Que n'és, de porca, tota ella. La reina -una d'elles!- de la cuina catalana neix i creix penjada, lluint proteïnes, i va morint a poc a poc, guillotinada per revolucionaris gormands addictes al nostre embotit fetitxe.
Fogons
Sota terra
Cuina amb arrels
Com si fóssim arqueòlegs del gust, ens hem posat a excavar per deixar al descobert els vestigis d'un receptari antic basat en uns productes naturals que, malgrat el pas del temps, conserva tota la seva plenitud.
Fogons / I per postres...
Fruita vermella
Gerds, aranyons i festucs es combinen en unes postres llamineres, que Jordi Roca complementa amb un coulant sorprenent.
Sortim / Genis del foc
Marga Muñoz
Restaurant Florentina
Per molt que a la carta llegiu que hi serveixen oros i bastos o duelos y quebrantos, no us penseu que en aquest restaurant us hi oferiran exotismes: la primera és una recepta d'origen medieval de la cuina barcelonina i la segona és d'arrels tradicionals castellanes. Aquesta xef i el seu marit són dos enamorats de la cuina casolana elaborada amb el producte fresc que compren a la Boqueria.
Sortim / A fons
Secrets de l'est
L'havíem intuït en pel·lícules d'espies de la guerra freda, però ha estat amb l'arribada d'europeus orientals a casa nostra que l'hem conegut de debò. Tres botigues ens descobreixen la cuina de Rússia, Bulgària i Hongria.
Sortim / Restaurants
La Quinta Forca
Cuina de proximitat, sense anar més lluny
Sortim / Espai dels lectors
Xucrut o col fermentada
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons
Opinió / Petits fours
Són una colla de badocs
Prohibir les flors com a aliment és un despropòsit