Agramunt serà un cop més el punt de trobada del món dolç i del producte agroalimentari de qualitat amb la 35a edició de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra. Enguany tindrà lloc els dies 12 i 13 d'octubre. Comptarà amb un ampli programa d'activitats amb degustacions, tallers i ponències al voltant del torró i la xocolata a la pedra.
Durant tot dissabte i tot diumenge, el Pavelló Firal d'Agramunt serà un dels grans espais de la fira. D'una banda, el pavelló dolç serà l'espai dedicat als torronaires amb IGP Torró d'Agramunt, acompanyats d'altres expositors del món del dolç. Un espai on es podrà tastar, conèixer i comprar torró de qualitat. L'Aula del Gust acollirà, com en cada edició, sessions de cuina en directe amb els torronaires d'Agramunt i diversos referents de la pastisseria i la cuina dolça.
D'altra banda, al pavelló agroalimentari, s'hi podran trobar els millors productes agroalimentaris de qualitat, com olis, embotits, salses, vins i caves o pa, entre molts d'altres. No hi faltarà l'Aula de Tast, amb presentacions de productes presents a la fira i tasts guiats. L'elaboració del torró d'Agramunt es podrà veure a l'espai de la Cuita, i els més petits gaudiran amb tallers pensats per a ells a l'Espai Cuinetes. I a l'Espai Guinovart, la xocolata i el vi seran els protagonistes de l'Aula de la Xocolata i el Vi amb tastos de vins de la DO Costers del Segre i xocolates d'Agramunt.
La Plaça Fondandana es tornarà a omplir de foodtrucks i de música en directe. Tot el cap de setmana hi haurà concerts i una àmplia oferta gastronòmica. Així doncs, Agramunt es prepara per viure una intensa nova edició de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra i gaudir-ne d'allò més. Pròximament, es donarà a conèixer el programa d'activitats a les aules i s'obriran les inscripcions per participar-hi.
Més informació: www.firadeltorro.com