Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Del 16 al 26 d'abril - Digues-l'hi amb formatge by Emmentaler AOP

10 restaurants de Barcelona regalaran una rosa als qui tastin una tapa elaborada amb Emmentaler AOP

Emmentaler AOP

Emmentaler AOP Quesos de Suiza

A Catalunya, Sant Jordi és el dia de l’amor per excel·lència i Emmentaler AOP proposa celebrar-ho regalant, no només una rosa i un llibre, sinó també una experiència gastronòmica exclusiva amb aquest formatge gegant suís amb forats.

L’Emmentaler AOP, premiat en múltiples ocasions als World Cheese Awards, és un formatge amb un gust suau i pur, perfecte per elaborar qualsevol recepta i del 16 al 26 d'abril, deu dels millors restaurants de Barcelona ofereixen una tapa elaborada exclusivament per a l’ocasió amb aquesta varietat suïssa. A més, regalaran una rosa als qui degustin aquestes creaciones amb Emmentaler AOP. Entre els restaurants participants, trobem grans ofertes gastronòmiques, com les de Per Feina, de Rafa Zafra; La Gormanda, de Carlota Claver; Thonet, d'Albert Ventura, o Galileo, de Gabriele Milani. 

També a les botigues

A més, si prefereiu crear la vostra pròpia tapa i demostrar el vostre amor a la persona estimada amb un àpat exquisit, comprant 300 g d’Emmentaler AOP en més de 150 botigues de tota la demarcació de Barcelona també us obsequiaran amb una rosa. 

Per obtenir més informació i la llista detallada de restaurants i punts de venda on podeu aconseguir la vostra rosa, podeu consultar aquesta pàgina web. A més, en aquest enllaç és possible trobar totes els receptes en format e-book per fer-les a casa i continuar degustant Emmentaler AOP.

El formatge Emmentaler AOP

L'Emmentaler AOP procedeix de la vall suïssa del riu Emme, del qual pren el nom, i s'elabora des de fa més de 700 anys de manera tradicional, exclusivament amb ingredients naturals. Es tracta d'un formatge amb moltes possibilitats a la cuina, de sabor pur i suau, amb un característic toc a nous. Es tracta de la varietat helvètica més gran: concretament, el diàmetre de les seves rodes està entre els 80 i els 100 centímetres, amb un pes mitjà de 90 kg, i és famós pels seus nombrosos forats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: