Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Aquests són els guanyadors del concurs La Millor Mona de Pasqua 2024

La 3a edició del concurs, liderada per pastissers i flequers d'arreu de Catalunya, ha estat marcada per la qualitat, l'artesania i l'esforç dels participants

Les mones guanyadores d'enguany

Les mones guanyadores d'enguany

Ja sabem qui fa les millors mones de Pasqua d'enguany, a partir del concurs que s'ha celebrat al Fòrum Gastronòmic de Girona.

Tenint en compte l'aspecte visual, la pasta, la cocció interior i exterior del brioix, l'aroma i el gust, el primer premi de la categoria de Mona de Pasqua Tradicional s'ha concedit a l'obrador Panes Creativos, de Barcelona, capitanejat pel mestre flequer Daniel Jordà. El segon premi ha estat per a l'Obrador de Prades, i el tercer, per a la Fleca Rovira, de Cardedeu. 

Pel que fa a la categoria de Mona d'Ou de Xocolata, s'ha valorat l'originalitat, la tècnica, la presentació i l'acabat. En primer lloc, i amb una peça inspirada en un dels personatges de Marvel Studios, s'ha classificat l'Obrador Sant Tomàs, de Calldetenes. En segona posició, la Pastisseria Fusté, amb un simpàtic robot, i l'ànec de xocolata amb patinet motoritzat de Xocopunt, de Molins de Rei, ha quedat en tercera posició. 

En aquesta edició, s'ha tingut en compte la valoració del jurat professional (80%), format per mestres d'excepció del sector, i la del jurat popular (20%), format per fillols. A més, totes les mones s'han entregat a la Coordinadora d'ONG Solidàries, que agrupa entitats solidàries de les comarques gironines com Càritas Girona, per fer arribar la il·lusió de la Pasqua a tots els infants.

 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: