Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Artur Martínez reobre El Buen Gusto

La taverna d'origen familiar homenatja en la nova carta les tapes que han marcat la memòria culinària del xef terrassenc

El Buen Gusto torna a obrir les portes a Terrassa

El Buen Gusto torna a obrir les portes a Terrassa

El Buen Gusto (1952), la taverna familiar del xef Artur Martínez, tercera generació de cuiners, torna a obrir les portes rendint un particular homenatge a la cultura de bar dels anys vuitanta, concretament, a les tapes.

Martínez, també titular de l'Aürt, de Barcelona, vol fer del nou El Buen Gusto un punt de trobada per a nostàlgics del vermut i la tapa tradicional, que antigament es gaudia mentre es feia la partida de dòmino o es jugava a les cartes. A més, reprèn una cuina popular de tipus casolà i degustació quotidiana que combina molt bé amb la creativitat i l'avantguarda que defensa a Aürt.

Un llegat de més de 70 anys

A la renovada casa de menjars es manté intacte el llegat d'una història escrita des del 1952, quan els avis del xef van obrir a Terrassa un bar que es distingia per platets d'elaboració casolana, acompanyats per vins, canyes i vermuts, com els que ara elabora Artur Martínez al costat del Celler Can Morral.

El Buen Gusto 4

De tantíssimes receptes transmeses entre generacions, el cuiner ha seleccionat les que evoquen la seva infància, però també aquella època en què va forjar el seu gust per una professió que marcaria per sempre el seu futur. Així, a El Buen Gusto hi ha braves com les de tota la vida, broquetes, cargols, pop amb salsa, ous i calamars farcits, pedrers de pollastre a l'all, braç de gitano i, és clar, l'estrella d'El Buen Gusto (la rostisseria que Martínez té al local del costat): la croqueta de pollastre rostit, èxit també de vendes fins i tot quan el negoci popular va funcionar només com a botiga durant la pandèmia.

Aquesta nova etapa per a El Buen Gusto també suposa el relleu generacional al capdavant del negoci, ja que els pares del xef passaran a gaudir del seu local de tota la vida des de l'altra banda, com dos clients més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 281

TOT EL SABOR DE L'ESTIU!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Maria Solivellas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: