El xef Artur Martínez ha estat distingit aquesta tarda amb el Premi al Cuiner Responsable en la tercera edició dels guardons anuals del moviment Slow Food Barcelona. Uns premis a la Responsabilitat Gastronòmica que reforcen l'aposta d'aquesta entitat per la difusió dels valors de l'agroecologia i la gastronomia local.
En la tercera edició s'han atorgat tres guardons que volen donar suport a persones, col·lectius i iniciatives que contribueixen a la protecció mediambiental, a la sostenibilitat i a l'alimentació saludable.
Així, el xef d'Aürt, Artur Martínez, és el cuiner responsable premiat aquest 2024. Gran defensor i divulgador dels productes locals i dels seus productors, en tots els projectes treballa i aprofundeix entorn de l'exotisme de la proximitat.
Al seu costat, Slow Food Barcelona també ha distingit L'Olivera, amb el Premi al Productor/a Responsable, i Mescladís, amb el Premi a la Millor Iniciativa Responsable.