Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Gaudeix d'una nova experiència gastronòmica amb les Nits de la DO Montsant

L'esdeveniment proposa un cicle de 6 sopars harmonitzats fins a finals d'any

Cartell de Nits de la DO Montsant

Cartell de Nits de la DO Montsant

La Denominació d'Origen Montsant estrena el 24 de maig una experiència gastronòmica d'alt nivell: Les Nits de la DO Montsant. Es tracta d'un cicle de sopars harmonitzats que portaran els vins Montsant a Barcelona en un entorn de luxe: l'Escola Hofmann. Amb la posada en marxa d'aquesta acció, la DO Montsant persegueix un doble objectiu: d'una banda, continuar treballant la notorietat de la marca ara que els vins Montsant passen per un moment dolç i, de l'altra, sumar atributs i percepció de valor de marca lligant els vins Montsant a l'alta gastronomia com a binomi imprescindible.

El cicle arrenca el divendres 24 de maig, i està previst que consti de sis sopars, que se celebraran d'aquí a finals d'any i que començaran a les 21 h. Amb un aforament bastant reduït, seran trobades exclusives, especialment pensades per a subscriptors de CUINA, i les reserves es poden fer a través de la pàgina web de la DO Montsant. La segona de les cites també té data, serà dijous 13 de juny. Els sopars comptaran amb la participació de Pilar Just, presidenta de la DO Montsant, que farà d'amfitriona dels comensals, acompanyada d'alguns dels membres del Consell Regulador, que s'encarregaran d'explicar els vins als assistents, així com el maridatge amb els plats d'un menú elaborat per l'Escola Hofmann especialment per a l'ocasió.

Els vins seran l'eix vertebrador del relat del sopar, que girarà al voltant de la DO Montsant per tal de transmetre als comensals els valors i la manera de treballar de la DO. Uns vins que serviran també per mostrar la varietat i la riquesa que hi ha al territori vitivinícola de la DO Montsant.

Mà a mà amb l'Escola Hofmann

L'elecció de l'Escola Hofmann com a seu a Barcelona de Les Nits de la DO Montsant respon a la voluntat de la DO de treballar amb aquells que seran els professionals del futur. Així, després de dues gires per presentar els seus vins a diferents escoles d'hostaleria i sommelieria d'arreu del territori català, la DO Montsant aterra ara a l'Escola Hofmann, centre de formació gastronòmica de referència, per presentar els seus vins al públic final en un escenari excepcional.

Fundada el 1983, l'Escola Hofmann ha format més de 20.000 alumnes, i té una Estrella Michelin, entre molts altres reconeixements. Professionalitzar, innovar i mantenir el màxim nivell d'exigència en els seus alumnes són els eixos centrals d'aquest centre culinari de referència, tant pel que fa a la formació com a la gastronomia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: