Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 14 al 20 d'agost

Unes quantes propostes per als àpats d'aquests dies

CUINA.CAT

11/08/2023

Aquí teniu una proposta de menú per alegrar-vos el dia amb una dieta equilibrada i amb productes de temporada. 

01 Calamars farcits amb alfàbrega

Calamars farcits amb alfàbrega Becky Lawton

02 Préssecs a la planxa, créixens i vinagreta

Préssecs a la planxa, créixens i vinagreta

03 Bacallà confitat amb arròs verd d'alfàbrega

Bacallà confitat amb arròs verd d'alfàbrega Pau Esculies

04 Crema freda d'espàrrecs verds amb tomàquets secs

Crema freda d'espàrrecs verds amb tomàquets secs Becky Lawton

05 Sardines a la planxa / Becky Lawton

Sardines a la planxa / Becky Lawton

06 Vedella rostida amb albercocs i crostons de farigola

Vedella rostida amb albercocs i crostons de farigola

07 Gall del Penedès amb arròs a banda

Gall del Penedès amb arròs a banda

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: