Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu el sucre en una olla al foc amb tres cullerades d’aigua, i deixeu-ho uns minuts, sense remenar-ho, fins que es formi un almívar.
  2. Obriu el canonet de vainilla al llarg, i, amb la punta d’un ganivet petit, extraieu-ne la polpa i afegiu-la a l’almívar, juntament amb el canonet i una tercera part del suc de mandarina. Feu que arrenqui el bull molt suaument, tapeu-ho i espereu-vos 1-2 min abans d’apagar el foc.
  3. Un cop fred, afegiu-hi la resta del suc de mandarina i reserveu-ho una nit a la nevera, molt ben tapat.
  4. L’endemà, desgraneu la magrana i afegiu-la a la sopa de mandarina. Serviu-la amb fulles d’alfàbrega fresca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 feb

Taller de postres amb te matxa

És difícil resistir-se a les postres, i més quan aquestes estan fetes amb un aliment amb tantes...

19 feb

Taller de risottos vegans

L’essència d’un risotto és el seu caràcter cremós que s’aconsegueix utilitzant...

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto