Troba la teva recepta

Preparació

  1. Traieu la base dels espàrrecs i escaldeu-los uns segons, en aigua salada abundant i bullent. Refresqueu-los. Trossegeu els espàrrecs.
  2. Netegeu el porro i piqueu-lo amb l’all. Sofregiu-ho amb unes gotes d’oli d’oliva i, quan comenci a daurar-se, afegiu-hi els espàrrecs trossejats.
  3. Salpebreu-ho i continueu la cocció durant 5-7 min, mulleu-ho amb el vi i, passats 2 min, incorporeu-hi el brou de verdures. Quan comenci a bullir el brou, deixeu-ho coure 10 min i tritureu-ho amb una batedora. Afegiu-hi la nata i deixeu que arrenqui el bull. Torneu-ho a triturar. Rectifiqueu-ne el punt de sal i coleu-ho per un colador xinès. Refredeu-ho.
  4. Talleu els tomàquets secs a daus.
  5. Serviu la crema d’espàrrecs amb els tomàquets secs i unes gotes d’oli d’oliva verge extra.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto