Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Renteu i assequeu els créixens.
  2. Torreu els pinyons al forn a 160 ºC.
  3. Barregeu el suc de la llima i la llimona amb la mostassa, el sucre, sal i pebre, i afegiu-hi l’oli d’oliva a poc a poc mentre ho barregeu amb unes varetes.
  4. Renteu els préssecs, talleu-los a meitats i elimineu-ne el pinyol. Fregueu-ne l’interior amb llimona.
  5. Escalfeu una planxa. Unteu les meitats dels préssecs amb oli d’oliva i feu-les a la planxa fins que s’enrosseixin.
  6. Talleu el coco a làmines fines amb un pelador.
  7. Munteu l’amanida col·locant de base dues meitats de préssec. Afegiu-hi uns créixens, unes làmines de coco i els pinyons. Amaniu-ho amb la vinagreta i afegiu-hi unes maduixes deshidratades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto