Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola gran, fregiu els alls sencers sense pelar. Retireu-los i fregiu-hi els pebrots tallats a la juliana. Retireu-los i fregiu-hi la cansalada tallada de forma regular. Retireu-la.
  2. Afegiu-hi una cullerada de farina i els gots d’aigua. Un cop comenci a bullir, afegiu-hi els tres gots de farina, barregeu-ho tot bé i, amb una cullera de fusta, aneu fent talls a la massa perquè l’aigua pugui anar sortint.
  3. Cuineu-ho a foc lent, i continueu la cocció sense deixar de treballar la massa tota l’estona, perquè vagi sortint l’aigua, fins que es formin boletes petites, seques i rosses. Un cop la massa prengui aquest aspecte (porta bastant de temps), les molles estaran llestes.
  4. Netegeu les sardines, traieu-los les escates i feu-les a la planxa amb força sal.
  5. Serviu les sardines amb les molles, els pebrots, la cansalada, unes olives verdes i uns raves pelats i tallats de forma regular.

NOTA

Un plat enginyós amb la senzillesa d’unes sardines i l’elaboració de les molles de farina.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: