Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu les albergínies al forn per escalivar. Un cop escalivades, traieu-los la pell i les granes (procurant de treure totes les granes possibles), afegiu-hi la sal i el pebre i el suc de la llimona. Tritureu-ho.
  2. Feu una beixamel procurant que quedi una mica clara: escalfeu la llet en un cassó. En una cassola, foneu la mantega i, quan sigui fosa, afegiu-hi la farina i remeneu-ho, que es cogui lentament. Tot seguit, incorporeu-hi la llet calenta de mica en mica i remeneu-ho perquè no faci grumolls. Deixeu-ho coure a foc suau i poseu-hi un polsim de sal i pebre. Un cop llesta, afegiu-hi els ingredients que ja teniu triturats. Rectifiqueu-ho de sal.
  3. Poseu-hi el formatge emmental ratllat per damunt, deixeu que el puré bulli a foc lent entre 3 a 4 min. Es pot menjar fred o calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: