Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu les albergínies al forn per escalivar. Un cop escalivades, traieu-los la pell i les granes (procurant de treure totes les granes possibles), afegiu-hi la sal i el pebre i el suc de la llimona. Tritureu-ho.
  2. Feu una beixamel procurant que quedi una mica clara: escalfeu la llet en un cassó. En una cassola, foneu la mantega i, quan sigui fosa, afegiu-hi la farina i remeneu-ho, que es cogui lentament. Tot seguit, incorporeu-hi la llet calenta de mica en mica i remeneu-ho perquè no faci grumolls. Deixeu-ho coure a foc suau i poseu-hi un polsim de sal i pebre. Un cop llesta, afegiu-hi els ingredients que ja teniu triturats. Rectifiqueu-ho de sal.
  3. Poseu-hi el formatge emmental ratllat per damunt, deixeu que el puré bulli a foc lent entre 3 a 4 min. Es pot menjar fred o calent.

Més receptes amb Verdures i hortalisses

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

18-22 jul

1r Concurs de Truita de Patates de l'Alt Poble-sec

Del 18 al 22 de juliol el barri de l'Alt Poble-sec de Barcelona celebra la festa major i, per primera vegada inclou...

22 jul

Tasta el Masnou

Tasta el Masnou és una activitat experiencial complementària a l’itinerari guiat 'El Masnou, terra...

22 jul

El Masnou, Terra de Mar

Edificis modernistes, una casa d'indians molt singular, llegendes i una munió de vivències configuren...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto