Troba la teva recepta

Preparació

  1. Desosseu el gall, començant per l’esquena i mirant que quedi sencer. Reserveu els ossos per fer el suc de rostit.
  2. Estireu el gall, salpebreu-lo i farciu-lo amb la papada. Enrotlleu el gall i lligueu-lo amb fil per cuinar.
  3. En una cassola, poseu oli i enrossiu el gall. Un cop ros, poseu-lo al forn 1 h 30 min.
  4. Finalment, desglaceu-lo amb vi ranci i reserveu-lo.
  5. Al mateix temps, a la cassola de rossejar poseu-hi la carcassa del gall i rostiu-la bé. Afegiu-hi les cebes, els tomàquets, el pebrot i els alls a trossos, i vi ranci. Tapeu-ho i sofregiu-ho 10 min, després cobriu-ho d’aigua i deixeu-ho coure durant 2 h. Coleu-ho amb el colador xinès i reserveu-ho.
  6. Per a l’arròs: en una paella poseu el sofregit, una mica d’all picat i oli i sofregiu-ho una mica. Afegiu-hi l’arròs i sofregiu-lo 2 min.
  7. Afegiu-hi el brou del rostit, el doble de brou que d’arròs, i poseu-ho a foc fort 3 min. Rectifiqueu-ho de sal i pebre i enforneu-lo fins que estigui sec.
  8. Talleu el pollastre a rodanxes i escalfeu-lo al forn mentre s’acaba de coure l’arròs.
  9. Serviu la paella i el pollastre amb una mica del greix del rostit. Us ho podeu menjar amb allioli i bitxo en vinagre.

Més receptes amb Carn

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

25 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

26 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

27 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto