Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la pasta: barregeu tots els ingredients en l’ordre exposat. 
  2. Pasteu-los amb les mans fins que se’n desprenguin i se’n pugui fer una bola. Deixeu reposar la massa 30 min en un lloc una mica calent. Estireu-la en forma de coca amb un corró. 
  3. Per al farcit: peleu i talleu les cebes a octaus i deixeu-les 1 h amb força sal. Poseu els tomàquets madurs a rodanxes gruixudes al forn 20 min a 250 ºc, amb oli, sal, sucre i la sajolida. 
  4. Remulleu les cebes, escorreu-les bé i col·loqueu-les al damunt de la pasta, alternades amb les rodanxes de tomàquet. Enforneu la coca entre 20 i 30 min a 180 ºC.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 270

TORNEM A LA TERRA. RECONNECTEM AMB LES ARRELS!

  • Les últimes notícies per estar al dia

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto