Darrere de la Pastisseria Carrió hi ha dos germans, Oriol i Anna Carrió, que recullen el llegat del seu avi, forner. Ells són la tercera generació d'una família que treballa en la pastisseria des de fa més de 40 anys, amb una proposta eclèctica de renovació basada en l'estacionalitat i en la matèria primera, que ha estat reconeguda amb diversos premis i guardons: Millor coca de Sant Joan de crema, el 2019; Millor tortell de Reis clàssic, el 2021; Millor panellet de pinyons el 2022, i també el 2024, amb el Panellet d'Or. El 2025, a més, ha revalidat el segell de la Fava de Cacau per tal com és considerada una de les 50 millors pastisseries de Catalunya.
Ara, amplien el seu abast amb l'obertura d'un nou local a l'Eixample (Provença, 139), aprofitant l'espai d'una pastisseria que havia de tancar per jubilació. Els Carrió l'han reformat i hi mantenen l'essència del negoci familiar: fer-ho bé i seguint tots els passos, sense presses i sense estalviar en el temps ni en la matèria primera.
Al nou local, com al seu obrador del carrer de Bailèn, trobareu pastissos, rebosteria, xocolata i brioixeria feta per ells, a més de la possibilitat de demanar un cafè per emportar-vos o comprar-hi algun vi i suc de proveïdors seleccionats. Tampoc no hi faltaran, és clar, les elaboracions de temporada: dolços nadalencs, coques de Sant Joan, mones de Pasqua, bombons per Sant Valentí o bunyols de Quaresma.