Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

5 coses que heu de saber per fer un cafè excel·lent

Us llevareu amb més força i energia!

Tassa de cafè

Tassa de cafè

De la molta del gra fins a la cafeteria i la tassa. Us aconsellem com preparar el millor cafè. 

  • Una cullerada sopera rasa. La quantitat de cafè per tassa és de 7-8 grams. S'ha de fer amb aigua mineral i no s'han de superar els 98 ºC (no ha d'arribar a bullir). No el reescalfeu!
  • Amb molinet. La millor opció és el de moles, mai d'aspes. Es moldrà de manera més uniforme. Moleu només la dosi justa de cafè, per mantenir-ne l'aroma i el gust. 
  • Envàs: tancat hermèticament. Si compreu el cafè acabat de moldre, conserveu-lo en un lloc fresc i sec, preservat de la llum. Si l'heu de guardar més de qinze dies, congeleu-lo. 
  • Una cafetera, un cafè. Per a un cafè de gust intens i concentrat, cafetera exprés; per a un de suau i d'aromàtic, la de degoteig (Melitta); i per a un cafè fort i saborós, la italiana.
  • En tassa de porcellana. És el millor recipient, ja que manté l'escalfor durant més temps. Escalfeu abans la tassa per ajudar a mantenir la temperatura del cafè acabat de fer. Degusteu-lo amb tranquil·litat!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: