Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Jan Fargas

Formació sòlida i d'aquí

Jan Fargas

Jan Fargas Enrique Marco

L'oportunitat de rellevar el seu cap de cuina, Eduard Azuaza, al capdavant de Les Voltes de Sant Sebastià, a Moià, li va arribar de ben jove. Avui, Jan Fargas (1997) ja ha demostrat que va saber aprofitar l'ocasió. Ha integrat l'estil d'una casa en la qual s'han entaulat personalitats tan rellevants com el xef francès Michel Bras i hi ha començat a desplegar creacions pròpies que no s'allunyen del rebost i el receptari de la terra. Ens cita, com a exemple, el peu de porc embotit amb botifarra d’ou de Cal Noc i rossinyols. Fargas pertany a la generació de joves cuiners que ja han pogut rebre una formació professional notable en centres catalans —en el seu cas, l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Barcelona—. I demostra que, en contra del tòpic, no només li van encomanar la fascinació per les modernitats de l'avantguarda, sinó que també hi va aprendre les bases de la tradició. I, avui, troba un moment per a cada cosa.

Les Voltes de Sant Sebastià. Sant Sebastià, 9. Moià (Moianès). Tel. 93 830 14 40. Dinars (de dimecres a diumenge) i sopars (divendres i dissabte).
Preu: 45 €.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
292CUINA portada

TOCA TORNAR A L'ESCOLA! IDEES I RECEPTES PERQUÈ ELS NENS APRENGUIN CUINANT

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Arnau Muñío

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: