Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Martina Puigvert

La nova fornada

Martina Puigvert

Martina Puigvert Enrique Marco

La trajectòria de Les Cols, d'Olot, ha superat el quart de segle havent convertit la relectura de la cuina tradicional de la Garrotxa en una marca d'identitat que ha despertat interès arreu del món. El rumb l'han marcat els equips dirigits per la xef, Fina Puigdevall, i la seva parella, Manel Puigvert, cap de sala i sommelier. Pares de tres filles, mai no van planificar una successió familiar al negoci. Però, de manera natural, s'ha posat en marxa. La filla gran, Martina Puigvert (1994), des del 2017 és la cap de cuina d'un restaurant distingit amb dues estrelles Michelin, mentre que la germana mitjana, la Clara, té el càrrec de cap de sala, i la petita, la Carlota, també s'hi ha incorporat. La Martina pertany a la nova fornada de professionals formats al Basque Culinary Center, una de les escoles d'hostaleria més importants del món. S'ha marcat el repte d'encaixar els coneixements que va aprendre al País Basc en un receptari basat en els ingredients i els ritmes de la natura de proximitat. La complicitat familiar és la garantia perquè romangui un esperit culinari únic.

Les Cols. Ctra. de la Canya, s/n. Olot (Garrotxa). Tel. 972 26 92 09. Dinars (de dimecres a diumenge) i sopars (de dimecres a dissabte).
Preu: 135 € / 175 € (menús).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: