Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Demaneu a la peixateria que us facin la bruixa a filets.
  2. Per a la salsa: peleu i piqueu les escalunyes i l’all. Sofregiu-ho a la paella amb un raig d’oli, a foc suau, uns 5 min.
  3. Afegiu-hi mel blat de moro cuit, la nata líquida i el brou de peix. Coeu tot el conjunt fins que la nata es redueixi a la meitat, uns 10 min, a foc baix.
  4. Salpebreu-ho, tritureu-ho i coleu-ho per treure’n la pela del blat de moro.
  5. Coeu els filets de bruixa a part, en una paella antiadherent, amb un rajolí d’oli. Comenceu pel costat de la pell, a foc mitjà-alt, 2 min. Amb una espàtula, gireu-los i coeu-los per l’altre costat, 1 min, a tot estirar.
  6. Serviu els filets de bruixa amb la salsa de blat de moro i, si voleu, acompanyeu-ho amb uns dauets crus de carbassó, amanits amb oli i sal.

El consell

  • Els filets de bruixa també es poden coure al microones. Els posem en una safata apta per a microones, els ruixem amb una mica d’oli i un pessic de sal, ho tapem amb una tapa apta per a microones i ho coem un parell de minuts (depenent del gruix dels filets. Si són molt gruixuts, ho farem amb 3 minuts)
  • Aquesta salsa de blat de moro t’anirà genial per acompanyar altres peixos. Prova de preparar-la quan facis rap o lluç a la planxa. Veuràs com els dóna un gust deliciós. I, si serveixes el peix acompanyat d’una mica d’arròs, tindràs un plat únic la mar de complet.
  • Ho sabies? Les escalunyes es distingeixen fàcilment perquè són unes cebes petites que tenen dues parts separades i una única arrel.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: