Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Demaneu a un adult que us ajudi a ratllar les patates. Poseu les làmines entre dos papers de cuina i premseu-ho fortament per extreure el líquid que hi quedi.
  2. Poseu un raig d’oli en una paella antiadherent no gaire gran. Quan l’oli sigui calent, poseu-hi una capa de patates i aplaneu-la amb una cullera de fusta. Salpebreu-ho i deixeu-ho que s’enrosseixi per un costat. Quan estigui a punt, gireu-ho amb molta cura i feu que s’enrosseixi per l’altre costat.
  3. Aneu prement-ho perquè la cocció arribi al centre de la patata. Heu de procurar que la capa de patata sigui ben fina.
  4. Traieu la patata de la paella i lposeu-la sobre paper de cuina absorbent o sobre una reixeta, perquè perdi el greix sobrer.
  5. Mentre es fan les patates, aneu coent les costelles. En una planxa, paella gran o graella, poseu-hi una mica d’oli (poquet) i, quan sigui calenta, poseu-hi les costelles. Les coeu a foc viu. Quan siguin torrades d’una cara, gireu-les i torreu-les de l’altra. És important que perdin la major part del greix que conten els laterals.
  6. Un cop cuites, ja només queda salpebrar les costelles i servir-les acompanyades del cruixent de patata. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

27-28 jun

VII Revetlles d'estiu amb musclos i cava

El mercat de Sant Antoni dóna el tret de sortida, el 22 de juny, a partir de les 11.30, a la VII edició...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto