Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Demaneu a un adult que us ajudi a ratllar les patates. Poseu les làmines entre dos papers de cuina i premseu-ho fortament per extreure el líquid que hi quedi.
  2. Poseu un raig d’oli en una paella antiadherent no gaire gran. Quan l’oli sigui calent, poseu-hi una capa de patates i aplaneu-la amb una cullera de fusta. Salpebreu-ho i deixeu-ho que s’enrosseixi per un costat. Quan estigui a punt, gireu-ho amb molta cura i feu que s’enrosseixi per l’altre costat.
  3. Aneu prement-ho perquè la cocció arribi al centre de la patata. Heu de procurar que la capa de patata sigui ben fina.
  4. Traieu la patata de la paella i lposeu-la sobre paper de cuina absorbent o sobre una reixeta, perquè perdi el greix sobrer.
  5. Mentre es fan les patates, aneu coent les costelles. En una planxa, paella gran o graella, poseu-hi una mica d’oli (poquet) i, quan sigui calenta, poseu-hi les costelles. Les coeu a foc viu. Quan siguin torrades d’una cara, gireu-les i torreu-les de l’altra. És important que perdin la major part del greix que conten els laterals.
  6. Un cop cuites, ja només queda salpebrar les costelles i servir-les acompanyades del cruixent de patata. 

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: