Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Demaneu ajuda a un adult per encendre els fogons i foneu la mantega en una paella.
  2. Quan sigui fosa, afegiu-hi el suc de llimona i el sucre morè.
  3. Poseu-hi els plàtans tallats i feu-ho coure 2 min, a foc mitjà, sense parar de remenar.
  4. Afegiu-hi la llet i deixeu-ho bullir uns 10 min.
  5. Tritureu-ho i reserveu-ho. Si cal, demaneu ajuda a un adult perquè us faci un cop de mà amb el túrmix.
  6. En un bol apte per a microones, poseu la xocolata i l’aigua. Foneu la xocolata al microones a potència màxima, 2 min. Barregeu-ho bé.
  7. Poseu la salsa de xocolata en una copa transparent. Aboqueu-hi per sobre la crema de plàtan i acabeu-ho amb el gelat de xocolata.

El consell

Com a alternativa, en comptes de servir la crema de plàtan amb el gelat i la salsa de xocolata, simplement podeu posar-la en copes, afegir-hi una mica de nata per sobre i empolsar-ho amb uns encenalls de xocolata o una mica de canyella en pols.

Val la pena pensar en aquesta recepta quan tingueu a casa plàtans que hagin quedat massa madurs i que ja no us agradin per menjar-te’ls sols.

Podeu servir la crema de plàtan freda o tèbia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

18 jun

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto