Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Demaneu ajuda a un adult per encendre els fogons i foneu la mantega en una paella.
  2. Quan sigui fosa, afegiu-hi el suc de llimona i el sucre morè.
  3. Poseu-hi els plàtans tallats i feu-ho coure 2 min, a foc mitjà, sense parar de remenar.
  4. Afegiu-hi la llet i deixeu-ho bullir uns 10 min.
  5. Tritureu-ho i reserveu-ho. Si cal, demaneu ajuda a un adult perquè us faci un cop de mà amb el túrmix.
  6. En un bol apte per a microones, poseu la xocolata i l’aigua. Foneu la xocolata al microones a potència màxima, 2 min. Barregeu-ho bé.
  7. Poseu la salsa de xocolata en una copa transparent. Aboqueu-hi per sobre la crema de plàtan i acabeu-ho amb el gelat de xocolata.

El consell

Com a alternativa, en comptes de servir la crema de plàtan amb el gelat i la salsa de xocolata, simplement podeu posar-la en copes, afegir-hi una mica de nata per sobre i empolsar-ho amb uns encenalls de xocolata o una mica de canyella en pols.

Val la pena pensar en aquesta recepta quan tingueu a casa plàtans que hagin quedat massa madurs i que ja no us agradin per menjar-te’ls sols.

Podeu servir la crema de plàtan freda o tèbia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Biofira L'Ecològica de Solsona 2019

Coincidint amb la Setmana del Medi Ambient, que a Solsona se celebra del 15 al 21 de juliol, la ciutat acull una...

20 jul

Mercat Romà de Guissona 2019

Des de fa 23 anys, Guissona rememora el seu passat romà amb una festa on els visitants tenen l’oportunitat...

20 jul

Aplec del Romesco

A Santa Coloma de Queralt, la recepta del romesco passa de pares a fills i se n’ha perdut el rastre en el...

20 jul

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto