Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Demaneu ajuda a un adult per encendre els fogons i foneu la mantega en una paella.
  2. Quan sigui fosa, afegiu-hi el suc de llimona i el sucre morè.
  3. Poseu-hi els plàtans tallats i feu-ho coure 2 min, a foc mitjà, sense parar de remenar.
  4. Afegiu-hi la llet i deixeu-ho bullir uns 10 min.
  5. Tritureu-ho i reserveu-ho. Si cal, demaneu ajuda a un adult perquè us faci un cop de mà amb el túrmix.
  6. En un bol apte per a microones, poseu la xocolata i l’aigua. Foneu la xocolata al microones a potència màxima, 2 min. Barregeu-ho bé.
  7. Poseu la salsa de xocolata en una copa transparent. Aboqueu-hi per sobre la crema de plàtan i acabeu-ho amb el gelat de xocolata.

El consell

Com a alternativa, en comptes de servir la crema de plàtan amb el gelat i la salsa de xocolata, simplement podeu posar-la en copes, afegir-hi una mica de nata per sobre i empolsar-ho amb uns encenalls de xocolata o una mica de canyella en pols.

Val la pena pensar en aquesta recepta quan tingueu a casa plàtans que hagin quedat massa madurs i que ja no us agradin per menjar-te’ls sols.

Podeu servir la crema de plàtan freda o tèbia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: