Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Aboqueu tots els ingredients al vas de la Thermomix i programeu 50 min, temperatura Varoma, velocitat 5.
  2. Col·loqueu el cistell sobre les seves quatre potes i, a sobre, la tapa perquè s'evapori i no esquitxi.
  3. Quan acabi el temps, aboqueu el dolç ràpidament en un pot de vidre i deixeu-ho refredar, en fer-ho agafarà la consistència adequada.
  4. Conserveu-ho a la nevera.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: