Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les maduixes i talleu-les a dauets.
  2. Escorreu la remolatxa en conserva i talleu-la a daus. 
  3. Peleu la ceba tendra i piqueu-la.
  4. Renteu els pebrots i talleu-los a dauets.
  5. Peleu els tomàquets, traieu-los les llavors i talleu-los a dauets.
  6. Talleu els xilis a rodanxes.
  7. Ratlleu la pela de la llima i espremeu-ne el suc.
  8. En un bol, barregeu totes les verdures preparades, menys la remolatxa. Condimenteu-ho amb la pela i el suc de la llima, sal i pebre negre acabat de moldre, un bon raig d’oli d’oliva i les fulles de coriandre picades; barregeu-ho bé.
  9. Afegiu-hi els daus de remolatxa just abans de servir-ho.
  10. Deixeu-ho refredar un mínim de 30 min a la nevera.
  11. Talleu els alvocats per la meitat i traieu-ne el pinyol. Unteu la superfície del tall dels alvocats amb oli d’oliva i marqueu-los en una paella molt calenta.
  12. Traieu-los i ompliu-los de seguida amb el farciment. Acabeu-ho amb els brots verds.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto