Preparació
- Renteu les maduixes i talleu-les a dauets.
- Escorreu la remolatxa en conserva i talleu-la a daus.
- Peleu la ceba tendra i piqueu-la.
- Renteu els pebrots i talleu-los a dauets.
- Peleu els tomàquets, traieu-los les llavors i talleu-los a dauets.
- Talleu els xilis a rodanxes.
- Ratlleu la pela de la llima i espremeu-ne el suc.
- En un bol, barregeu totes les verdures preparades, menys la remolatxa. Condimenteu-ho amb la pela i el suc de la llima, sal i pebre negre acabat de moldre, un bon raig d’oli d’oliva i les fulles de coriandre picades; barregeu-ho bé.
- Afegiu-hi els daus de remolatxa just abans de servir-ho.
- Deixeu-ho refredar un mínim de 30 min a la nevera.
- Talleu els alvocats per la meitat i traieu-ne el pinyol. Unteu la superfície del tall dels alvocats amb oli d’oliva i marqueu-los en una paella molt calenta.
- Traieu-los i ompliu-los de seguida amb el farciment. Acabeu-ho amb els brots verds.