Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 180 °C. Un cop calent poseu un paper sulfuritzat sobre la placa de forn.
  2. Greixeu els moniatos amb 2 cullerades d'oli d'oliva. A continuació, empolvoreu-los amb el pebre vermell fumat, la canyella en pols, l'all en pols i la sal, i barregeu-ho bé.
  3. Distribuïu el moniato a la safata del forn. Fornegeu-ho durant 45 min, o fins que els moniatos estiguin tendres i cruixents per les vores.
  4. Poseu la col arrissada picada en un bol gran. Afegiu-hi 3 cullerades d'oli d'oliva i una quantitat generosa de sal marina, i utilitzeu les mans per distribuir bé aquesta preparació fins que les fulles estiguin tendres i hagin reduït la seva mida.
  5. En una paella antiadherent petita, fregiu el halloumi fins que estigui daurat per tots els costats. Reserveu-ho.
  6. Talleu les remolatxes a daus o a rodanxes i poseu-les en una safata de forn. Cobriu-les amb paper d'alumini i enforneu-les a 220 °C durant aproximadament 1 h. Deixeu que es refredin.
  7. Poseu la remolatxa rostida al bol amb la col arrissada i, a continuació, els moniatos rostits i el halloumi.
  8. Per a les llavors de carbassa i les nous pacanes especiades: bateu en un bol petit l'oli d'oliva, el xarop d'auró, la canyella, la caiena i la sal. Afegiu-hi les llavors i les pacanes, barrejant-ho bé fins que estiguin completament cobertes.
  9. Salteu-les en una paella durant uns minuts fins que estiguin cruixents. Aneu-les remenant perquè no es cremin.
  10. Coroneu l'amanida amb les llavors de carbassa i les pacanes torrades, l'alvocat tallat a rodanxes i els grans de magrana.
  11. Per a la vinagreta: bateu tots els ingredients fins que la salsa sigui suau i cremosa. Podeu abocar-hi més aigua, una culleradeta cada cop, fins a obtenir la consistència desitjada.
  12. Ruixeu amb aquesta preparació l'amanida just abans de servir-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: